Відома українська блогерка, яка не так давно пережила смерть колишнього чоловіка, Софія Стужук зважилася на збільшення груді. І дівчина поділилася першим фото в купальнику і розповіла про відчуття.

"Пройшов місяць з дня операції💫 на фото я-це я! Кайфова прям зараз❤️ ось такий У мене душевний стан", - пише Софія.

Дівчина розповіла, що найскладнішими були перші два дні, коли було дуже боляче. І навіть пологи по болю з цим не зрівняються.

" 🙏 я дуже рада, що зважилася. Що дозволила собі❤️ мені ніби відсутній пазлик склався, по відчуттях. Я можу дозволити собі одяг, який завжди хотіла носити, Я відчуваю себе сексуальніше, мені зручніше фізично, що нічого нікуди не витікає. І це, блін, мені красиво! Для мене це естетично! Взагалі все одно як кому😈 великі, лялькові, ненатуральні - мені ідеальні, мені подобається! Це найголовніше😌 Андрію теж. Всі ті пекельні муки того варті!) Мені зробили якірну підтяжку + імплант 450мл", - пише Софія.

Стужук зізналася, що такого болю вона не очікувала, а легше стало на 5-й день, тоді вона перестала пити знеболюючі.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Зараз так взагалі просто кайфую! З того, що дає про себе знати: мені ще тижні 2 бажано без фіз навантажень і ходити в бандажі. Ну і є ще шрами, природно. Але досить таки акуратні і я впевнена, що я їх приберу незабаром💫 трохи, буває, тягнуть шви, якщо руку, наприклад високо різко підняти або напружувати грудні - тому таке я уникаю🤗 дуже зручно. Не відчуваю нічого, що ви питаєте "щось там зайве, чужорідне". На животі лежати, як ніби на подушечці-ну типу як на попі, тільки спереду хаха. Коротше, все я зробила для себе правильно❤ Оч задоволена❤️", - пише блогерка.

При цьому з блогу Стужук не видалила свої старі фото в купальниках до операції.

Раніше ми повідомляли, овдовілій блогерці Софії Стужук пошматували груди.

Як повідомляв "Знай.uа", овдовіла блогерка Софія Стужук знялася напівголою для чоловічого журналу

Також "Знай.uа" писав, що овдовіла блогерка Софія Стужук роздяглася до білизни і відповіла на важливі питання.