Серпень прийде в Україну зі спекотною погодою, хоча місцями пройдуть грозові дощі.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Так, 1 серпня, на заході, в центрі та півночі України очікуються короткочасні дощі та грози. В окремих областях можливі град і шквали 15-20 м/с. Решта території України - без опадів.

Температура повітря протягом дня становитиме +29+32 градуси, у східних та південних областях до +34 градусів. На Зпаді України буде трохи свіже, стовпчики термометра покажуть +26+30 градусів. Температура повітря вночі +14+19 градусів, на півдні до +23 градусів.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Вітер південний, 5-10 м / с.

У Києві, 1 серпня, ніч пройде без опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, гроза. Вітер південний з переходом на західний, 5-10 м/с.Температура вночі +17+19 градусів, вдень стовпчики термометра покажуть +28+30 градусів.

Народний синоптик Наталка Діденко попередила, що завтра, 1 серпня, Україну торкнеться циклон "Гвідо", який зараз крутиться над Польщею і Словаччиною. Він принесе дощову погоду в західні і північні регіони країни.

А в ДСНС також оголосили попередження про небезпечні метеорологічні явища в Україні. Зокрема, вдень 1 серпня у західних областях попередили про грози, місцями град та шквали 15-20 м/с (і рівень небезпеки, жовтий).

Нагадаємо, раніше Погода 31 Липня подарує українцям пляжну суботу: хапайте купальники

Як повідомляє портал «Знай.иа» Погода на 31 липня та 1 серпня: синоптик Наталія Діденко спрогнозувала " другий сезон літа"

Також «Знай.иа " писав, що На Україну обрушиться "холодний фронт", синоптик передрекла хаотичні грози і магнітні бурі