Популярна українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, обожнює радувати своїх шанувальників різними фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Так, нещодавно співачка виставила відео з чоловіком, продюсером і репером Потапом, на якому вони танцювали під ритмічну музику. При цьому Настя повідомила, що в суботу, 31 липня, у них з чоловіком буде велика подія і запропонувала вгадати, яка саме.

А сьогодні виконавиця розкрила карти і повідомила, що у неї починається довгоочікувана відпустка після продуктивної роботи, пообіцявши безліч красивих фоточок.

"У попередньому пості написала, що сьогодні у мене довгоочікувана подія! Дуже багато написали свої здогади, але тільки кілька людей вгадали, що ж це за подія! Якщо ви стежите за моїми історіями і постами, то бачили скільки концертів ми з моєю командою виступили, скільки було проектів, зйомок і роботи за останні два місяці! Так ось, саме час побалувати себе відпочинком! Відпустка, моя грандіозна подія! Так, що чекайте багато красивих фоточок",- написала знаменитість.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Гарного відпочинку❤️🔥", " Богиня!!! ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ Дивлюся, читаю, стежу і надихаюся!!!!❤ ️ ", "Настюша, відпочиньте на славу, ви цього заслужили❤️🔥 😍", " расотка 😍 як би вам було красиво в наших виробах❤️", "чекаємо! 🔥 🔥Гарного вам відпочинку!😍 😍 😍 👏 👏 👏 👏 👏 У мене цього літа суцільна відпустка, вже встигли побувати на Гаваях, у Флориді, а день тому повернулися з Нью-Йорка❤️❤️❤️", - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Настя Каменських зворушливо подякувала своїм фанатам:"ви просто неймовірні". У своєму Instagram у розділі stories Настя Каменських подякувала своїм шанувальникам у Буковелі за неймовірну підтримку на концерті.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Настя Каменських в рожевому бікіні "втекла" від Потапа: на дошці з одним веслом. Співачка відобразила морські подорожі на дошці

Також «Знай.иа " писав, що Нікітюк, Каменських, Мішина, Андраде, Ребрик: українські красуні поборолися в битві бікіні. Зірки українського шоу-бізнесу показала фігури в різних купальниках