Канадська плавчиня Маргарет Макніл завоювала "золото" на Олімпійських Іграх в Токіо, але не зрозуміла цього. Реакція спортсменки стала мемом в мережі.

Так, Маргарет Макніл завоювала золото в запливі на 100 м батерфляєм на Олімпійських іграх-2020. Вона показала результат 55.59.

Оскільки у дівчини поганий зір, без окулярів вона не змогла розгледіти результати запливу на табло. Навіть примруживши сильно очі, канадська спортсменка не змогла побачити своє прізвище.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як розповіла Макніл, вона почула своє прізвище, але не зрозуміла, яке місце вона зайняла. Тільки після того, як її почали вітати суперниці, а на трибунах почали радіти інші канадські спортсмени, вона зрозуміла, що стала чемпіонкою Олімпіади.

Курйозний момент викликав сміх у коментаторів, а після став вірусним в мережі.

Нагадаємо, раніше Українка Еліна Світоліна завоювала "бронзу" на Олімпійських Іграх в Токіо: вирвала перемогу в останній момент. Еліна Світоліна завоювала бронзову медаль Олімпійських ігор-2020, у вирішальному поєдинку перегравши тенісистку з Казахстану Олену Рибакіну, програючи в ході поєдинку - 1:6, 7:6, 6:4.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Сльози радості і розчарування: яким став перший тиждень Олімпіади-2020 для України. Перший тиждень Олімпіади-2020 у Токіо приніс збірній України чотири медалі.

Також «Знай.иа " писав, що Володимир Зеленський привітав українців з 4 - ю медаллю на Олімпіаді в Токіо: "наші спортсмени-наша гордість". Український плавець завоював "бронзу" на Олімпіаді-2020 в Токіо.