Житель Лівану "ожив" на власних похоронах. Про це повідомляє портал Gulf Today.

У соціальних мережах поширюється запис похорону на північному сході Лівану. Це не перший раз, коли покійний прокидається на власних похоронах.

На відео показана група проводжаючих, які зібралися біля відкритої труни. Коли ось-ось відбудеться останнє поховання, і одна з жінок, що зібралися в натовпі, прощається з померлим чоловіком, деякі в натовпі помічають, що померлий... раптово почав рухатися. Один з скорботних починає робити штучне дихання.

Деякі з учасників похорону вийшли на вулицю, щоб показати дорогу викликаної «швидкої допомоги». Тіло чоловіка доставили в найближчу лікарню. До місцевої газети надійшло підтвердження від лікаря, що чоловік дійсно живий. Однак не було пояснено, чому він був помилково оголошений мертвим.

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Аналогічна подія сталася кількома днями раніше в Єгипті. Під час похорону з'ясувалося, що раніше помер чоловік живий. Він почав дихати і рухатися.

Також в Південному індійському штаті Карнатака трапилася схожа курйозна історія. Там чоловік раптово "ожив" на столі у патологоанатома. При цьому йому неймовірно пощастило, так як лікар ледь не почав розтин.

Нагадаємо, раніше По Україні йде хвиля закриття десятків шкіл: батьки виходять на страйки і "атакують" Верховну Раду

Як повідомляє портал «Знай.uа» Індію "пожирає" спалах коронавірусу, тіла спалюють прямо на вулиці: "більше крематоріїв..."

Як повідомляв Знай.uа, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу. Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет заявив про те, що діти повинні йти в школу. Новий навчальний рік у МОН традиційно планують розпочати 1 вересня.