Біллі Айліш здивувала шанувальників фотографією своїх грудей. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

На даний момент Біллі Айліш є однією з найпопулярніших і успішних співачок у світі. У такому юному повітрі вона встигла отримати кілька нагород "Греммі", а також записати саундтрек для нового фільму про Джеймса Бонда.

Популярність американської співачки відбилася на її соціальних мережах. Так, на Instagram Біллі Айліш підписалося 87 мільйонів чоловік, які активно стежать за її творчістю та особистим життям.

31 Липня вона опублікувала забавну фотографію зі святкування його нового альбому Happier Than Ever в минулий четвер. 19-річна дівчина постала в обтягуючих штанях, в туфлях на високих підборах і з гострим носком.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Дівчина також одягнена в обтягуючу коричневу кофту з глибоким декольте і обтягуючим корсетом, яка підкреслює груди знаменитості. Останнє вона особливо підкреслила, показавши крупний план свого декольте.

"Не хочу ставитися до вас добре", - повідомила вона.

Нагадаємо, засмутилися до сліз: принц Вільям і Кейт Міддлтон поникли після програшу збірної Англії на Євро-2020.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг