Відома російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка є колишньою дружиною комедійного актора і телеведучого Гаріка Харламова, зробила сміливий вчинок, показавши оголені груди в мокрій майці.

Відповідний кадр Асмус виставила на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям стежать понад 4,1 мільйона фоловерів.

Так, на фото актриса позує з скуйовдженим волоссям і яскраво-блакитними тінями на очах. Але всю увагу привертає наскрізь мокра блакитна майка дівчини, через яку просвічується її оголені груди.

"Ж а р к о 🐠", - підписала провакаційний знімок дівчина.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

"Мене Instagram би забанив за такі викрутаси", "Люблю таке)", " Ну що за жінка! 😍 ", "Ну зараз тебе спалять світлі чоловічки, власниці акаунтів" любляча дружина, мати чарівних дітей, любов врятує світ, всім добра"", " Крихітка, Ось ти палиш 💦 💦 💦
Все красиво 🙌", " Настільки самотньо?..", "Ой, Та ми вже це бачили 😀", " Ого🔥 🔥, я не відразу помітила. На очі спочатку акцент зробила 😂", " Мені здається трохи перебір🙄 😐 🤨", "смілива 👏 були б у мене такі тітюлі, я б теж такі фотки викладав", "у всі тяжкі", " навіщо? Після фільму "текст" вже не принципово??", "Який кошмарррр, а наші діти на це дивляться", - писали шанувальники.

Думки на рахунок відвертого знімка Асмус розділилися. Одні були в захваті, а інші розкритикували знаменитість.

Нагадаємо, раніше Колишня Харламова Христина Асмус покинула країну: на милицях і з дитиною

Як повідомляє портал «Знай.иа» Наталія Поклонська "зловила" Христину Асмус на червоній доріжці: "хто з ким хотів?"

Також «Знай.иа " писав, що "Кайф в трансформаціях": екс-любов Харламова Асмус обчекрыжила головку в кращих традиціях "колишніх"