Принц Гаррі крутив роман з багатьма світовими красунями до того, як познайомився з Меган Маркл.

У травні 2018 року найвідоміша пара світу нарешті одружилася. Принц Гаррі познайомився зі своєю майбутньою дружиною в 2015 році і дуже швидко вони знайшли спільну мову і почали відносини, передає портал Телепрограма.

Однак не всі знають, що принц Гаррі мав репутацію ловеласа, так як довгий час не міг розпрощатися з життям холостяка і мав близько двох десятка романів. Найвідоміші з коханок Гаррі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще
  • Челсі Дейві-дочка південноафриканського мільярдера познайомилася зі спадкоємцем британського престолу ще в школі, а зустрічатися вони почали в 2004-му.розлучилися вони через три роки по ініуіативі самої Челсі, яка не бачила продовження їх відносин.
  • Кресіда Бонас-внучка графа Едварда Керзона, дочка моделі Мері-Гейл Курзон і директора великої компанії MacCulloch&Wallis Джеффрі Бонаса. На думку мільйонів, вона була ідеальною парою для Гаррі. Їх роман тривав два роки. Пізніше Кресіда, як і Челсі, була запрошена на весілля Гаррі і Меган.
  • Телеведуча Наталі Пінкхем старша за Гаррі на шість років. Вони почали зустрічатися, коли принцу було всього 20. Але ці відносини закінчилися досить швидко.
  • Австралійська співачка Наталі Імбруля. У них трапилася коротка інтрижка в дві тисячі дев'ятому році. Того року їх разом помітили на концерті групи The Killers в Лондоні. Пізніше принц сам припинив спілкування з дівчиною, яка, до слова, була старша за нього на десять років.

Нагадаємо, засмутилися до сліз: принц Вільям і Кейт Міддлтон поникли після програшу збірної Англії на Євро-2020.

Також портал Знай.ua розповідав про історію розставання принца Вільяма і Міддлтон. Принц Вільям сказав своїм бабусі і дідусеві, королеві Єлизаветі II і принцу Філіпу, він не був упевнений, чи достатньо він любив свою нинішню дружину Кейт.

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг