Пенсіонер, фото: Знай.ua
Пенсіонер, фото: Знай.ua

Кому цього року підвищать пенсію? Марина Лазебна відповіла на гостре запитання

Міністерство соціальної політики зможе виплачувати пенсіонерам, мінімальний страховий стаж яких не повинен бути менше 5 років. Про це повідомила Міністр соціальної політики Марина Лазебна під час зустрічі з експертами Міжнародної організації праці.

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова влаштувала "набіг" на магазин

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Молода матуся повідомила про те, що вони всім сімейством відправляються за продуктами. Про це Катерина розповіла в сторіз на своїй особистій сторінці в соцмережі Instagram, де на неї підписано майже 85 тисяч людей. Так, сім'я зібралася на глобальну закупівлю продуктів, а все тому, що Віктор Павлік їде, а молодій дружині і маленькому синові потрібно буде чимось харчуватися.

Потап, instagram.com/realpotap
Потап, instagram.com/realpotap

Чоловік Насті Каменських Потап зізнався, що написав найкращі пісні на унітазі

Потап, який дуже багато знімків виставляє у себе на акаунті, дав велике інтерв'ю славі Дьоміну, в ході якого відповів на 29 питань від "Люкс ФМ".

"Говорили багато про що: на унітазі писалися кращі пісні. Друзі повинні багато грошей. Як скидаються з Настею на відпочинок. Коли вип'є, стає класним і добрим. Батько лає за маленьку кількість українських пісень.", - пише Слава Дьомін.

Школа, фото: Unian
Школа, фото: Unian

Школи восени відкриються не всі: кого під час карантину відправлять на дистанційне

Відвідування навчальних закладів буде дозволено, якщо не менше 80% персоналу пройшли повний курс вакцинації від COVID. Про це повідомляється на урядовому порталі. У той же час всі ті установи, в яких вакциновано менше 20% персоналу, не зможуть працювати в разі, якщо Регіон вийде з "зеленої" карантинної зони.

метеорит над Туреччиною, скріншот
метеорит над Туреччиною, скріншот

Метеорит впав на охоплену лісовими пожежами Туреччину

У Туреччині в курортному місті Ізмір камери відеоспостереження зафіксували падіння метеорита. Метеорит було помічено в ніч на 31 липня. Політ космічного об'єкта супроводжувався яскравими спалахами. Як розповіли очевидці, звуки від падіння метеорита були схожі на гуркіт вибуху або землетрус.