Легендарний український рок-гурт "Воплі Відоплясова" на чолі зі своїм фронтменом Олегом Скрипкою цього року відсвяткує 35-річчя. Спеціально до такої події колектив готує масштабний концерт у київському "Палаці Спорту".

Про це стало відомо завдяки новому випуску програми "Світське життя" з Катериною Осадчою, який вже доступний в мережі YouTube.

Олег Скрипка, скріншот: YouTube
Олег Скрипка, скріншот: YouTube

"Плануємо зробити мегаквартирник у "Палаці Спорту", щоб запросити наших фанатів і запросити молодняк, які теж тягнуться до високого. І вони зіграють наші пісні і, звичайно, свої. І країна почує геніальних музикантів, ну, крім нас", — поділився Олег Скрипка.

Гурт "Воплі Відоплясова", скріншот: YouTube
Гурт "Воплі Відоплясова", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Також рокери планують влаштувати корпоратив, з'їсти "тортик скромний з 35 свічками" і випити авторського рожевого вина фронтмена.

Крім того, Скрипка, який виховує 4 дітей поділився, чим займає нащадків влітку.

"Безумовно, дітей треба відправляти в табори і вони вже приїжджають і миють посуд за собою, прибирають ліжко гарно. А ходимо на мультики, на піцу ходимо, робимо музику разом. Що там ще, слухаємо реперів якихось молодих, ну вони мені підтягують нову музику, ніколи слухати", - розповів зірка.

Раніше повідомляли, Павло Зібров закрутив невинну Jerry Heil: "Боже, як приємно".

Як повідомляв Знай.uа, Христина Соловій зізналася, що "не хотіла" співпрацювати з Вакарчуком через інше: "Можу відповісти, що його зачепило".

Знай.uа писав, Наталя Могилевська серед сковорідок показала, яка вона господиня: "Давно пора прибрати".