Сьогодні, 1 серпня 2021 року, триває другий тур УПЛ, в ході якого "Динамо" вперше зіграє в цьому сезоні.

А противником київського клубу виступає "Верес" з Рівного — новачок УПЛ нинішнього сезону 2021/22. Минулого разу, 24 липня, команда під проводом тренера Юрія Миколайовича Вірта зуміла відстояти нічию проти Ковалевського "Колоса". Поєдинок проти "Вереса" розпочнеться о 19:30 на НСК "Олімпійський".

Динамо Київ, фото: Instagram
Динамо Київ, фото: Instagram

Для "Динамо" це перша гра, так як матч першого туру з "Минаєм" був перенесений чинним чемпіоном України. Команда з 36-річним Євгеном Селезньовим сенсаційно здобула перемогу над "Олександрією" минулої суботи.

За київський клуб успішно дебютували форварди Владислав Кулач та Ілля Шкурін, які в минулих спарингах добре відзначилися. А ось 25-річний нападник Артем Бесєдін не зможе допомогти Мірчі Луческу, так як отримав серйозну травму на Євро-2020 в матчі проти Швеції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Артем Бесєдін, фото: Instagram
Артем Бесєдін, фото: Instagram

Щоб хоч якось вийти з положення, в "Динамо" Київ можна було б побачити іншого гравця збірної-Романа Яремчука. Однак цей футболіст зовсім недавно підписав п'ятирічний контракт з португальською "Бенфікою". Перед цим він чотири роки виступав за бельгійський "Гент".

Матч "Динамо" проти "Вереса" можна буде подивитися на телеканалі "2+2". А в iнтернеті-на UA-Футбол у плеєрі FootballHub (Youtube), на oll.tv, Megogo, Volya TV та інших платформах.

Таблиця УПЛ, скріншот: Google
Таблиця УПЛ, скріншот: Google

Нагадаємо, колишня Луїса Адріано з "Шахтаря" шокувала історією зради футболіста: "Кинула все"

Як повідомляв "Знай.ua", "Динамо" представив форму на новий сезон, українці оцінили: "Найкрасивіша за 10 років"

Знай.ua писав, зірка Шахтаря Тарас Степаненко навчив дітей "первісним заняттям": "Молоток і сокира за розміром"