Телеведучий популярних проєктів "Холостяк" і "Холостячка" Григорій Решетник показав залаштунки зі зйомок з відомою співачкою Златою Огнєвіч.
Відповідними кадрами Григорій Решетник поділився на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежать понад 500 тисяч шанувальників.
Так, телеведучий оприлюднив фото з головною зіркою шоу "Холостячка" Златою Огнєвіч. Зараз шоу перебуває на етапі зйомок, повну історію співачки глядачі зможуть побачити вже цієї осені.

Злата Огнєвіч та Григорій Решетник, фото з instagram
Злата Огнєвіч та Григорій Решетник, фото з instagram

На фото Григорій Решетник та Злата Огнєвіч позують на фоні знімального майданчика. Решетник одягнув стильний костюм у клітинку та білу сорочку. Свій образ телеведучий доповнив червоною хустинкою, який помістив у кишеню піджака.
Натомість Злата Огнєвіч позує у розкішній вечірній сукні синього кольору. Свій образ співачка доповнила стильними прикрасами та зібраним волоссям.
У коментарях під оприлюдненим фото українці прийнялися залишати своїх коментарі, деякі відмітили, що уже з нетерпінням чекають на вихід проєкту.

"Повірте, я вже не можу дочекатися цього проєкту 😍 Це шикарно! Все-таки Злата сяє, іскри є, а хто їх запалив дізнаємося аж восени 🍁🍂🌹❤️🤗", "Які ви гарні ❤️", "Григорій, ви виголений?!!! Вау! Який гламур👏", "Що вже фінальний вибір?", "Ви супер👏👏👏", ". Ви просто молодці. З любов'ю до вас. Дякую вам, за те що ви є і радуєте нас", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
На Україну чекають дивні зміни: відома відьма попередила Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, що "Холостячка" Огнєвіч назвала риску, яка приваблює її в чоловіках. Головна героїня шоу зізналася, що прийшла в телепроект шукати своє справжнє кохання.

Як повідомляв Знай.uа, ведучий "Холостячки" Решетник налякав українців перекошеним обличчям: "Розпусниця". Григорій Решетник показав, як готується до вихідних, а також, поцікавився у фанатів, які у них плани на вечір.

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка " Огнєвіч видала, де любить робити це найбільше: "Кружляє голову". Співачка опублікувала добірку топ-місць.