Популярна українська поп-співачка, «королева ночі» Ольга Полякова, не залишає своїх фанатів без сюрпризів.

Днями, у інтерв’ю Катерині Осадчій у її програмі «Світське життя» вона розповіла ще кілька секретів. Нещодавно, у Полякової відбулася прем’єра нової пісні «Взрослая девочка». І як завжди, до нової пісні у Олі Полякової – новий імідж.

Вона кардинально змінила зовнішність та зачіску. Співачка розповіла, як вживалася у новий образ. Що надихнуло Олю Полякову змінити власний імідж – дивіться.

У неї все нове - імідж, зачіска, нова коротка перука.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"А що тут вживатися? Рот закрила і сиджу! Мене ліплять, ваяють. Одна забота все це вигадати," - сміється коментуючи питання Оля Полякова.

Виявляється, вона фанатка гурту "Роксет". Із дитинства захоплювалася їхньою творчістю.

"І коли я робила свою «дорослу дівчинку», я подумала, що можу бути схожою на солістку «Роксет».

Вона для мене завжди була такою сильною, а я ж панк-рокерша в душі. Тому мені хотілося зробити зухвалий імідж.

Адже дорослі дівчатка – у них все по-дорослому. Вже можна заважати на свої почуття, бажання. Можна жити зухвало із рокенролом у душі. Я завжди думаю, що я роблю."

До того ж, Ольга закликає, своїх фанатів бути дорослими та зухвалими у всьому.

"Ніколи не мовчіть, коли вас ображають. Чому це людина повинна терпіти? Кожен має право озвучити правду. Як добре що у нашій країні ми можемо говорити. Що ніякі Меладзе, і, мабуть, ніякий Президент, не може нашкодити, якщо правда звучить. І це дуже круто, що у нашій країні правда може звучати. І люди можуть казати правду, не боятися."

Нагадаємо, Оля Полякова "залишила" сцену заради свого найбільшого захоплення: "Ой б*я, я ж відьма"

Також, Знай.uа писав Оля Полякова зізналася, як треба давати "на лапу": дуже розлютили

Як раніше повідомляв Знай.uа Оля Полякова підкорила південь Франції своїми варениками: "Сяєш, мов сонце"