Відомий український співак Михайло Хома, також відомий як DZIDZIO, розповів Катерині Осадчій для "Світського життя" подробиці зйомок комедії "Де гроші?".

Незважаючи на те, що ця комедія стане режисерським дебютом співака, Хома зізнався, що свої фільми продумує зі своєю командою від початку до кінця. Також він зізнався, що йому дуже комфортно у режисерському кріслі, так як він знімає фільм так, як він захоче.

"Я приділяв всюди увагу. Я був на монтажі, від початку до кінця. Я знаю, що таке підготовчий період, знімальний період і пост-продакшен", - розповів DZIDZIO.

Скріншот з програми Світське життя

Крім того, виконавець хіта "Я і Сара" грає у фільмі головну роль разом з видатною акторкою Адою Роговцевою. На запитання Катерини, чи нервував DZIDZIO перед зйомками з більш досвідченою колегою, той відповів, що Роговцева йому стала ніби рідна людина.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

"Коли ми почали зніматися в одному кадрі, це якось дуже органічно. Красиво, гарно - наскільки вона мене запалила. Наскільки вона глибока людина. І, коли ми виходили на перерву, надвір, то нам було про що помовчати," - розповів співак.

Напередодні співак DZIDZIO розповів Катерині Осадчій для "Світського життя" про те, як живе зараз після розлучення зі співачкою Slavia.

Крім того, DZIDZIO також заявлений у списку артистів, що виступатимуть на концерті до дня Незалежності разом зі співаком Олегом Винником.

Також у липні DZIDZIO заявив про початок зйомок комедії "Де гроші?" з Адою Роговцевою.