З великої і теплої Одеси, де зараз відпочивають тисячі українських туристів і курортників, прийшли дуже тривожні новини. З'явилася інформація, що в селищі Дачне (всього 60 км від Одеси - Знай.uа) загорівся склад логістичної компанії, що за попередньою інформацією належить "АТБ".
Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби обласного корпусу ДСНС України у мережі Facebook.

Пожар под Одессой, фото: ГСЧС Украины/Facebook
Пожар под Одессой, фото: ГСЧС Украины/Facebook

Вогонь розійшовся на площу близько 10 тис.кв. метрів. До гасіння залучили 84 рятувальника та 22 одиниці техніки. Гасіння ускладнюється поривчастим сухим вітром. Полум'я швидко поширюється всередині споруди.

Пізніше рятувальники заявили про локалізацію пожежі. За їхніми даними, вогонь охопив 10 тис.кв. м. постраждалих немає. У свою чергу місцеве видання "Думська" інформує, що загорівся складський комплекс, що належить групі компаній АТБ. Його площа - 37,8 тис. кв. м.

Варто також нагадати нашим читачам, що в Туреччині вирують масштабні лісові пожежі через сильну спеку, які дісталися тепер до курортних містечок Мармарис і Анталія. У деяких регіонах довелося вдатися до евакуації населення, так як пожежі досягли величезної сили. Повідомляється про трьох загиблих, а також про сто осіб, які звернулися до медпрацівників по допомогу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще