Відома блогерка Ксенія Деміна розповіла, як часто чоловік мусить бавити кохану подарунками. Про це вона написала у на своїй сторінці в Instagram.

Дівчина під новою світлиною поділилася досвідом і намагалася відповісти на запитання, чому чоловіки так рідко щось дарують жінкам. За її словами, складнощі починають на початку шлюбного періоду.

"І на початку стосунків ми ГОТОВІ любити без букетів, квітів, подарунків - ресторанів нам не треба, і на лавці все прекрасно, коротше, ЗГОДНІ на все. Потім початок подружнього життя, накопичуємо перший внесок на іпотеку, квіти реально не раціонально і говоримо чоловіку, навіть якщо подарує - то нащо такі витрати... І от через 3-5 років романтика пройшла, хімія пройшла, а букету ой як хочеться", - зізналася блогерка.

Також Деміна розповіла, яким саме жінкам чоловіки роблять подарунки.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Наступний коментар був під постом у мене: "мій сказав, що грошей нам бракує, тому що я мало заробляю... А я як конячка на трьох роботах!!!" Це цитата. А ви в курсі, що загнаним конячкам дарунки не дарують?... Щоб чоловік нам подарунки дарував і хотів гроші заробляти для нас - він повинен нас ХОТІТИ!!!" - повідомила Ксенія.

До речі, самі користувачі Instagram схвально оцінили роздуми своєї улюбленої інфлюенсерки.

"Ксеніє, адже так воно і є! Мені з чоловіком пощастило, а от сама себе не бавлю", - ділиться досвідом одна коментаторка.

"Згодна на 100%, треба в першу чергу любити себе. Але, на жаль, багато з нас, дівчат, цього не вміють. Ми, в першу чергу, хочемо зробити добре всім оточуючим, дітям, чоловіку, батькам. А про себе забуваємо..." - зізналася інша коментаторка.

Нагадаємо, акторка "95 кварталу" Олена Кравець здивувала своїх підписників новим образом, де все тіло вкрите татуюваннями.

Також всесвітньо відома селебріті Кім Кардаш'ян поділилася світлиною в Instagram, як вона виглядала в 2001 році: "Маленька К".

А відома співачка Біллі Айліш, яка нещодавно випустила новий альбом, засвітила новий образ на Instagram-світлинах: "Ставитися до вас добре".