Він – 31-річний Василь Маслей. Він викладач історії та права у одній із сільських шкіл у Нехворощанській громаді, на Полтавщині, яку колись сам і закінчував. До того ж, згодом, він став ще й директором у цій же школі.

Його не викладацька популярність прийшла, коли у мережу потрапило відео танцю, який він виконав на випускному із своїми колегами. Цей ролик відразу став вірусним і поширився навіть за кордон. Усі були приємно вражені танцювальними здібностями молодого викладача.

"Цей танець був подарунком для випускників школи," - каже Василь Маслей.

До речі , це вже не перший танець у його виконанні – кілька років тому він із колегам вже танцював під Едіт Піаф. Відтоді, учительські танці стали традиційними.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня
Показати ще

Проте, їх не можна зрівняти із цьогорічним, який набрав просто шалену популярність у мережах. Уявіть собі – лише за місяць більше мільйона переглядів!

Щоправда, поруч із приємними враженнями, був і хейт. Наприклад, стосовно вибору пісні. Учителі танцювали під музику російського виконавця Galibri & Mavik "Федерико Феллини". Проте Василь Маслей, стверджує, що ніякого підтексту немає. Пісню обрали, бо молодь її дуже любить.

"Хочеться навчити їх бути відвертими, стильними, оптимістичними. Ніколи не складати своїх крил. І навіть, якщо їм хтось буде їх обрізати, а таке буває часто, бо життя жорстоке, щоб вони не здавалися. Вони вставали із колін і рухалися вперед. Звичайно, це не проходить на легкій ноті. Потрібно багато працювати, докладати зусиль. Але якщо ти хочеш змінити світ на краще, бути промінчиком сонця. Це складно, але намагатися потрібно," впевнений Василь Маслей.

Нагадаємо, З 1 вересня школи перейдуть на стандарти Нью-Гемпшира: малюнки – на уроках історії, нові тести і "нарко-перевірка" вчителів

Також Знай.uа писав В українських школярів з'являться додаткові предмети: виховуватимемо професійних спортсменів

Як раніше повідомляв Знай.uа Михайло Поплавський "загубив" своїх студенток, але не засмутився: "Хочу"