62-річна британка Енн Допсон подала до суду на власний журнал Fleet World, де в огляді на автівку журналіст назвав її "бабусею". Про це повідомило видання Times.

Стів Муді, автор статті-огляду на автомобіль Renault Kadjar написав, що даний автомобіль "чудово продемонстрував себе у трьох сферах застосування: як сімейний засіб пересування, як тачка для холостяцьких поїздок і як комфортабельна автівка для бабусі". Під словом "бабуся" Муді мав на увазі саму Допсон, яка теж брала участь у тест-драйві машини.

Незважаючи на той факт, що власниця видання, де публікують журнал, має вже трьох онуків, жінка визнала образливою характеристику "бабуся". Після цього Допсон звільнилася і подала скаргу до керівництва, але її було відхилено.

Згодом Енн Допсон подала до суду на власне видавництво. Суд постановив, що стаття про авто із вживанням слова "бабуся" була образливою. Однак її претензії до видавництва були відхилені, адже це був "окремий інцидент".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Тим часом, у Києві виявили жебрака, що на вулиці вдавав із себе бабусю.

Також міністр соцполітики Марина Лазебна відповіла на запитання, кому із пенсіонерів в цьому році підвищать пенсію.

Крім того, двоє пенсіонерів, яких покинули рідні, створили власну сім'ю.