Одна з найвідоміших і популярних українських співачок Настя Каменських розповіла фанатам про те, що саме зараз ніжиться в обіймах коханого чоловіка Потапа, з яким вони разом у відпустці.

Нагадаємо, напередодні у своєму профілі в Instagram, за яким стежить понад 5 мільйонів фанатів, вона написала, що робить перерву від роботи, концертів, проектів і зйомок. Тому саме час відправитися у відпустку.

Тепер передплатників чекає безліч свіжих фотографій зірки і відео з коханим Потапом.

Сьогодні, в новому пості Настя опублікувала досить пікантне фото з чоловіком – вона без макіяжу, в ліжку, ніжно тримає його за руку і цілує пальці.

"Відпустка для нас - це не просто виспатися, накупатися, об'їстися і вражатися новими місцями! Це можливість насолодитися один одним, коли ти нікуди не поспішаєш, щасливий і максимально розслаблений. Всім шлю найдобріші вібрації!"- написала вона під постом.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Фанати вибухнули позитивними коментарями під постом:

"Каайф, любові вам ❤️❤️❤️ а ми сьогодні святкуємо річницю 15 років, як ми з чоловіком разом!"

"Ви дуже красива пара ❤️"

"Ми теж з чоловіком один одному руки цілуємо, це така ніжність"

Нагадавши, Чоловік Насті Каменських Потап зізнався, що написав кращі пісні на унітазі: "улюблений дилдо"

Також Знай.uа писав Настя Каменських віддалася в руки іншому, залишивши Потапа вдома: "це необхідно"

Як раніше повідомляв Знай.uа Брутальний Потап показав найдорожче в житті: "з Настею коли плануєте?"