Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

А зараз Потап, який дуже багато знімків виставляє у себе на акаунті, дав велике інтерв'ю славі Дьоміну, в ході якого відповів на 29 питань від "Люкс ФМ". Вони прогулялися по Бессарабській площі, яку, за словами телеведучого, він терпіти не може. Але купили черешню за 250 гривень, а також майже придбали чорну гру (100 грам) за 100 доларів.

Потап, instagram.com/realpotap
Потап, instagram.com/realpotap

"Говорили про багато що: ✅ На унітазі писалися кращі пісні🚽 ✅ Друзі мають багато грошей💰 ✅ Як скидаються з Настею на відпочинок🏝 ✅ Коли вип'є, стає класним і добрим🥃 ✅ Тато сварить за маленьку кількість українських пісень❌ ✅ Улюблені місця в Києві👍 А ще про сина, альбом, популярності...", - пише Слава Дьомін.

"Ще питаєте, з Баланом звичайно!😅", "З Олегом Винником❤️", "Ну я обожнюю гумор Потапа, навіть вульгарний, наприклад в кінці "о мій улюблений фіолетовий дилдо" я аж зайшла подивитися що це😄 і як я іржала, коли дізналася що це🤣", - пишуть користувачі в коментарях Instagram і Youtube.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Коментарі, скріншот: Youtube (Потап)
Коментарі, скріншот: Youtube (Потап)

Нагадаємо, брутальний Потап показав найдорожче в житті: "З Настею коли плануєте?"

Як повідомляв "Знай.ua", Настю Каменських після розлуки зустрів роз'ярений Потап: "Прибери телефон"

Знай.ua писав, від підопічної Потапа Мішель Андраде у Болгарії втік чоловік: "У мене вже є один лисий"