Зірка "Эіночого кварталу" Катерина Нікітіна не надто часто, проте радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 52 тисяч чоловік.

Зовсім недавно вона дякувала українцям за переповнений зал під час концерту в Одесі. Вона зазначила, що цей захід — найкраще, що з нею відбувалося за останні кілька тижнів.

"Sold out. Неймовірно! Ми дуже сумували за вами, дорогий глядач!!!!", - писала вона в публікації.

Скрін, Instagram Катерина Нікітіна
Скрін, Instagram Катерина Нікітіна

А зараз вона опинилася на яхті посеред моря, і пропонуючи фанатам цінувати час, відведений кожному з них. Катерина Нікітіна постала в білосніжному вбранні - в білих, просвічуються штанях, і топі. Один з користувачів помітив, що топ теж має властивість просвічуватися, через що навіть можна помітити соски.
"Епатажно👍", "Агонь🔥❤️", "Красуня!🔥🔥🔥", "Скільки вогню🔥❤️", "Сьогодні виглядаєш супер!", "Як завжди на висоті🔥🔥🔥😍", "Кать, соромлюся запитати, що це за точки просвіщаються а районі грудей?", "@nikitkinna батьки не космонавти?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" втекла на курорт і змусила чоловіка нервувати: "Дружина, повертайся"

Як повідомляв "Знай.ua", Катерина Нікітіна з "Жіночого кварталу" в чорній спокусливій білизні поманила чоловіків на тлі пілона: "Можу бути кішечкою"

Знай.ua писав, зірка "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна продемонструвала струнку фігуру у відвертому купальнику: "Морська Німфа"