Популярна голлівудська акторка, 46-річна зірка мережі і головна прикраса кадру в легендарному серіалі "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія просто обожнює публікувати яскраві кадри з життя. Цього разу Єва продемонструвала шикарну фігуру, зігнувши шию через плече і вмостившись в кріслі на знімальному майданчику.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Єви Лонгорії в мережі Instagram.

Публікація Єви Лонгорії, скріншот: Instagram
Публікація Єви Лонгорії, скріншот: Instagram

"Це саме те, що ви думаєте, коли просто озиралися таким чином?", - загадково підписала знімок Єва. Мабуть, акторка просто хотіла надати можливість фанатам самим розвинути тему.

Скрін, Instagram Єви Лонгорії
Скрін, Instagram Єви Лонгорії

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

На знімку можна помітити, що процес зйомок проходить в сонячний день і теплу літню погоду. Єва дуже любить показувати підписникам фото, де зображена в купальниках і часто хизується своєю підтягнутою фігурою. Однак цього разу зірка постала в робочому образі - спортивний костюм, кросівки і бейсболка. Її образ доповнили великі сережки у вигляді кілець.

Так майстерно приймати позу з перекинутими ніжками в кріслі, схожому на режисерське, потрібно вміти, і навіть легендарному Квентіну Тарантіно може стати не по собі. Звичайно, адже привід є і невеликий зв'язок між ними теж присутній. У далекому 2016 році Єва вручила Квентіну нагороду Американського інституту кіномистецтва.

Раніше повідомляли, зірка "Відчайдушних домогосподарок" Єва Лонгорія показала 4-річного синочка, Доброго ранку з мамою - "Просто чарівний".

Як повідомляв Знай.uа, Єва Лонгорія втілить давню мрію.

Знай.uа писав, шикарна Єва Лонгорія загуляла на уїк-енд: завалилася в крісло і ніжкою дригає.