Відома українська співачка і дочка Ніни Матвієнко Тоня Матвієнко має багатотисячну армію фанатів у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 93 тисяч людей.

Цього разу артистка показала, як розслабляється в басейні разом з величезною тарілкою морських смаколиків у вигляді креветок.

На фото виконавиця позує в басейні, приклавши часточку лимона до ока. Також перед Матвієнко лежить величезна тарілка королівських креветок, приготованих на грилі.

"Ку-ку 🍋 а ви де в неділю? #літо2021", - підписала фото Тоня.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Смачного ❤️🙌", "🔥🔥🔥", "❤️❤️❤️", "🔥🔥🔥👑", "😍🤤🤗А ми вдома😴😆", "Ммм 😋 смачного🔥", "Дома на огороде😂😂😂", "На роботі😂😂😂😂😂", "Супер👏", "А я на роботі в неділю 😢 а так хочеться відпочити, так хочеться на море 😭",, - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко вирішила "з'їсти" Валерія Меладзе: "Текіла-любов" На своїй сторінці в соцмережі виконавиця розмістила відео, де збирається спробувати новий, незвичайний продукт.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Самооцінка Тоні Матвієнко злетіла до небес поруч з молодим хлопцем: "так і бути.." Артистка і переможець "Битви екстрасенсів" готують щось цікаве для глядачів

Також «Знай.иа " писав, що Тоня Матвієнко показала наслідки життя з Арсеном Мірзояном: "хотіла покусати". Артистка розповіла, що їй допомагає поліпшити настрій