Сельма Ергеч опублікувала спільний знімок з іншими актрисами з легендарного серіалу"Величне століття". Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Турецьку актрису і модель зробив популярний для всього світу серіал" Величне століття", в якому вона відіграла роль Хатідже - дочки османського султана Селіма.

Дівчина має велику фан-базу, тільки на її сторінку в Instagram підписано 713 тисяч чоловік, з якими вона регулярно ділиться подробицями особистого життя і творчості.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

У своїй соціальній мережі Instagram вона опублікувала спільну фотографію з актрисами Асіее Нур Феттахоглу, яка відіграла роль Махідевран Султан в серіалі Величне століття, а також виконавицею ролі легендарної Роксолани - Мер'єм Узерлі.

Видно, що три дівчини відпочивають у неформальній обстановці. Свій пост Сельма Ергеч забезпечила смайлом 😉. Дана фотографія отримала безліч відміток" подобається " і різноманітні коментарі.

Так не звично бачити вас разом "; "Султанат"; " красуні, - повідомляють користувачі соціальної мережі Instagram.

Нагадаємо, засмутилися до сліз: принц Вільям і Кейт Міддлтон поникли після програшу збірної Англії на Євро-2020.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також " Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш *ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг