У Міністерстві екології повідомили про загрозу для українських водойм. Там виявлено безліч ліків для коронавірусу.

Таку заяву зробив заступник міністра екології та природних ресурсів Михайло Хорев Дім.

Міністр повідомив, що воду перевіряли на 64000 речовин і згідно з результатами дослідження, у воді знайшли сліди фармпрепаратів.

Останні тенденції пов'язують з ситуацією поширення коронавірусної хвороби в нашій країні.

Про це заявив заступник міністра екології та природних ресурсів Михайло Хорев.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Річка, скріншот із відео
Річка, скріншот із відео

Ми це фіксуємо. Ми ж з вами вживаємо таблетки. Велика кількість людей лікується, і це все потрапляє туди, - повідомив він.

Також він зазначив, що в українській воді виявлені пестициди, які змивають з розораних земель. Однак їх набагато менше, ніж думали співробітники екологічних служб.

Крім цього, за словами Хорева, в українських річках підвищений вміст цинку, є фосфати.

Нагадаємо, раніше Політика управління відходами в Києві загрожує екологічною катастрофою. Понад 13 мільйонів тонн отруйних відходів накопичилося навколо Києва на сміттєвих полігонах, що давно перевантажені і не відповідають нормам безпеки.

Як повідомляє портал Знай.uа Україна потопає у смітті, за "чистоту" доведеться заплатити:"у нас немає вибору".Політичний діяч Єгор Фірсов опублікував новий пост, де розповів про важливість сміттєпереробних заводів в Україні.

Також Знай.uа писав, що Українці вимагають побудувати завод з переробки сміття, Екологія під загрозою