Понад сорок відсотків українців мають антитіла від коронавірусу.

Дану інформацію навів Центр громадського здоров'я в Україні після того, як вперше провів дане дослідження.

Станом на червень-липень 2021 в 40,5% учасників дослідження виявили визначені антитіла класу IgG до одного з білків коронавірусу SARS-CoV-2 (RBD-домену S1-протеїну)
, - повідомили у відомстві.

Також представники Центру громадського здоров'я відзначили, що даний показник потрібно розцінювати як мінімальну дозу. Фактична кількість може бути великою.

Коронавірус, фото gettyimages
Коронавірус, фото gettyimages

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Передбачається, що повний звіт оприлюднять восени цього року. Дані дослідження зібрали з 7 червня по 9 липня.

Протягом п'яти тижнів по всій території України відпрацювали п'ятдесят чотири мобільні бригади, які забирали кров і проводили опитування про досвід захворювання коронавірусом, а також поведінки під час пандемії.

Нагадаємо, раніше Політика управління відходами в Києві загрожує екологічною катастрофою. Понад 13 мільйонів тонн отруйних відходів накопичилося навколо Києва на сміттєвих полігонах, що давно перевантажені і не відповідають нормам безпеки.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Україна потопає у смітті, за " чистоту "доведеться заплатити:"у нас немає вибору".Політичний діяч Єгор Фірсов опублікував новий пост, де розповів про важливість сміттєпереробних заводів в Україні.

Також Знай.uа писав, що Українці вимагають побудувати завод з переробки сміття, Екологія під загрозою