Українка розповіла, що на пляжі в Затоці підприємці водять бідних поні по спеці з метою заробити на них, за допомогою фотографій.

Про це стало відомо завдяки спільноті "Чорний список Одеса" в соціальній мережі Фейсбук.

"Пост про те, як поліція в Затоці припиняє порушення і карає (мучителів) за жорстоке поводження з тваринами.
Кожен день по спеці якісь молдавські коммерсы водять нещасних поні, щоб діти відпочиваючих могли за недорого відчути себе справжніми распунцелями", - пише автор поста.

фото: Чорний список Одеса / Фейсбук
фото: Чорний список Одеса / Фейсбук

Далі дівчина зазначає, що багато хто керуючись здоровим глуздом викликає на це порушення поліцейських, які згодом намагаються відмовити писати заяву, мовляв "це нічого не змінить" і у них вже багато подібних завлений.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"І ось керуючись здоровим глуздом, в спробах врятувати нещасних тварин, ви телефонуєте 102 і викликаєте поліцію для припинення порушень. Вам передзвонює поліцеский і з неприхованим подивом запитує " А ви що хочете писати заяву?". Отримавши ствердну відповідь, приїжджають місцеві поліцейські і починають вас відмовляти, так як "це нічого не змінить" і " у них вже купа таких заяв"",- продовжує українка.

фото: Чорний список Одеса / Фейсбук
фото: Чорний список Одеса / Фейсбук

На прохання знайти порушників і скласти на них протокол, правоохоронці кажуть, що у них немає на це повноважень.

"На прохання знайти порушників і скласти на них протокол по 89й статті КУпАП, розповідають "у нас тупо немає повноважень. Чесно чесно. Ми ось і самі хотіли б - але повноважень немає." Як то кажуть:"знаємо-хто, де, коли, маємо відбитки пальців, зйомки прихованою камерою, показання свідків... довести нічого не можемо".
Пост власне про те, що не потрібно вірити нашим некомпетентним захисникам правопорядку (у яких періодично немає повноважень).
Викликайте їх по кожному подібному приводу і вимагайте складання адмін протоколів на зоокоммерсів!", - йдеться в пості.

фото: Чорний список Одеса / Фейсбук
фото: Чорний список Одеса / Фейсбук

Нагадаємо, раніше Весілля через тиждень, плаття-хоч викидай: Хімчистка зіпсувала свято нареченій

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Одесі Українка перекусила волохатим осетинським пиріжком і отримала море емоцій: "Волосня потрапила"

Також «Знай.иа " писав, що В Україні посилили відповідальність за знущання над тваринами: як покарають за втоплених кошенят і знімки з мавпочками на вулиці