Тренерка "Зважених та щасливих", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська розповіла, як правильно домагатися потрібних результатів.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де вона регулярно радує шанувальників новим контентом, розповідаючи корисні поради для спортсменів. За її життям щодня спостерігає понад 590 тисяч користувачів, які на неї підписані.

Цього разу вона вирішила розповісти про те, як можна легко домогтися результатів. Потрібно всього лише дві речі.

Це Марина Боржемська зрозуміла зовсім недавно, як вона зізнається сама.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Неможливо просто мріяти про красиве здорове тіло і весь час пити каву, газовані напої, соки. Пийте звичайну просту воду. Далі позбудьтеся від рафінованого білого цукру. Коли таких речей не існувало, ми все одно якось жили 😉 це лише справа звички. Міняйте свої звички заради себе" - розповіла про першу річ дівчина.

А друга ще простіше-потрібно оточити себе людьми, з якими у вас одна мета. Коли люди худнуть, вони часто зриваються і вся втрачена вага повертається. Все від відсутності підтримки.

Марина Боржемська, фото з Instagram
Марина Боржемська, фото з Instagram

Це може бути хто завгодно - тренер, партнер, друзі. Ефект буде більш видатним і швидким.

"Це стає командним зусиллям, а працювати в команді завжди простіше. Приєднуйтесь до моєї програми, і у вас завжди буде правильна підтримка😘" - підсумувала Марина Боржемська.

Нагадаємо, Марина Боржемська в купальнику показала, що втратив вузликів: "вже зачекалася". Марина Боржемська здалася в купальнику

Як повідомляв портал Знай.ua, Марина Боржемська закохала в себе українців, поки Узєлков розважається з новою дівчиною. Марина Боржемська вразила красою

Також Знай.ua писав, Марина Боржемська назвала продукти, які знищують наш мозок