Відома секс-символ, 27-річна модель з 10-м розміром грудей з Майямі, США, Даніель Айяла активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео.

Знаменитість показала, як провела вихідні, влаштувавши фотосесію в спідній білизні на тлі панорамного вікна з видом на інші хмарочоси.

Так, красуня позувала у власних світлих апартаментах, примірявши прозорий бюстгальтер неоново-рожевого кольору і зібравши довге волосся наверх в недбалий пучок.

В руках Даніель тримала букетик польових квітів, зізнавшись, що купила його собі сама і не може не поділитися такою "обновкою". При цьому зірка не упустила можливості продемонструвати пишні груди і бронзову засмагу.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Варто відзначити, що Даніель Айяла дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 5,2 млн. фоловерів. Особисте життя красуня зберігає за сімома замками, показуючи лише пухнастих друзів - золотистих ретриверів Соника і Броуді.

Шанувальники часто цікавляться у Даніель, чи справжні у інтернет-знаменитості груди. Сама зірка стверджує, що такими формами її нагородила природа, проте бути їх власницею зовсім не так просто, як здається.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даніель Айяла "вигуляла" 10-й розмір посеред великого міста

Також знаменитість показала, що витворяє в спальні

А ще Даніель Айяла помилувалася заходом сонця в тоненькій маєчці