Зовсім недавно з'явилася інформація, що виступ гурту Green Grey на честь 30-річчя Незалежності України не відбудеться.

Про це особисто повідомив фронтмен музичного колективу Андрій Яценко, який заявив, що представники ОП (офісу президента) прийняли таке рішення через російську мову. А зараз стало відомо про повний склад артистів до концерту 24 серпня 2021 року.

День Незалежності, фото facebook
День Незалежності, фото facebook

У Захід візьмуть участь безліч артистів, включаючи Сергія Бабкіна, Олега Винника, Валентина Дітюка, Ніну Матвієнко, Наталію Могилевську, Ірину Білик, Братів Гадюкіних, Тіну Кароль, Арсена Мірзояна, Людмилу монастирську, Віктора Павлика, Олю Полякову, Океан Ельзи, Тараса Петриненка.

Концерт до Дня Незалежності, скріншот: Youtube
Концерт до Дня Незалежності, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Ще на концерті виступлять Олександр Пономарьов, більш молодіжні Потап, Христина Соловій, Dorofeeva, Дмитро Монатік, Mozgi, Tayanna, Go_A. і список на цьому не закінчується.

Його продовжує Софія Ротару, Руслана, С.К.А.Й., Скрябін, Михайло (Дзідзьо) Хома, Джамала, Kazka, Вєрка Сердючка, Kyiv Symphony Orchestra та Національний академічний ансамбль ім. П. Вірського.

Green Grey, фото: Instagram
Green Grey, фото: Instagram

Але найголовніше, в переліку виконавців з'явився гурт Brutto, основний репертуар якої побудований російською мовою, лише з кількома білоруською та українською. А ось Green Grey участь не бере.

І ще стало відомо, що квитки на даний захід коштуватимуть від 200 до 2700 гривень, які підуть на будівництво музею художника Івана Марчука.

Концерт до Дня Незалежності, скріншот: Youtube
Концерт до Дня Незалежності, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Павло Зібров накинувся на канал "Інтер" через Олега Винника: "Полюбіть нарешті Україну"

Як повідомляв "Знай.ua", Артем Пивоваров перед 30-им ювілеєм сів у крісло тракториста, щоб він: "Було супер круто..."

Знай.ua писав, Мурик з Green Grey знову звернувся до офісу президента через закон про мову: "Пенсіонери, які просять милостиню"