Українська співачка MamaRika частенько радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 400 тисяч чоловік.

На її сторінці з'являються як милі фотографії, так і більш гарячі знімки або смішні відео. Протягом останніх місяців контент виконавиці змінився в бік вагітності. А сьогодні, 2 серпня 2021 року, стало відомо, що Анастасія успішно народила малюка і стала, за її ж словами, найщасливішою разом з чоловіком Сергієм Середою.

MamaRika, фото: Instagram
MamaRika, фото: Instagram

А до цього гуморист і ведучий придумав, як їм можна спокійно заробити на квартиру, адже він дізнався, що при народженні дитини держава виплачує 41 тисячу гривень.

"Тепер ми офіційно найщасливіші! @serega_sereda🤍", - пише співачка в публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

MamaRika з чоловіком, фото з Instagram
MamaRika з чоловіком, фото з Instagram

"Вітаю!!!! 🔥🔥🔥❤️❤️❤️😍😍😍", "😍ураураура❤️ всіх благ Вселенських новій людині і батькам", "Вітаю з народженням синочка🎉🎉🎉🎉🎉♥️", "Вітаю. Щастя вам☺❤️", "Друзі! Найкращі побажання!!! Ростіть здорові, бадьорі, щасливі❤️", "Вітаю! Здоров'я малюкові і щасливої долі❤️", - пишуть в коментарях і зіркові друзі новоспечених батьків і прості користувачі.

Нагадаємо, співачка MamaRika народила сина слідом за владою Седан: "Тепер ми найщасливіші"

Як повідомляв "Знай.ua", вагітна MamaRika показала, як готується до пологів: величезний список для майбутніх мам

Знай.ua писав, Юрій Горбунов показав Екстрим з сином, поки вагітна Катя Осадча загоряє: "Водні гонщики"