В Азовському морі з'явилася нова напасть. Про це повідомляє телеграм-портал Народний Ревізор.

У 2021 році для багатьох відпочиваючих літній курортний сезон запам'ятався спочатку навалою комарів, а після величезною кількістю муз медуз. І ось тепер, в кінці липня, море приготувало чергове випробування-морські водорості, які полонили практично всі пляжі в Бердянській затоці.

Відпочиваючі відзначають, що в десяти-п'ятнадцяти метрів від берега не можна знайти, проте дана відстань до чистої води важко долаються. Для прибирання водоростей навіть задіяли бульдозер.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Схожа ситуація трапилася на узбережжі Чорного моря. На одному з курортних мікрорайонів Одеси на Лузанівці все узбережжя покрилося водорості. Через величезну кількість водоростей в морі неможливо скупатися.

Також Азовське море серйозно страждає від навали медуз. Їх також намагаються вивозити бульдозерами, проте орендарі пляжів скаржаться на те, що місцева адміністрація не допомагає вирішенню проблеми.

Раніше повідомляли, ціле місто заполонила небезпечна колюча рослина, що викликає тривожні симптоми.

Як повідомляв Знай.uа, обіцяли 9 тисяч гривень, а видали менше половини: українець викрив недобросовісних роботодавців.

Знай.uа писав, власники турбаз на Світязі зливають нечистоти в неіснуючу каналізацію - "це не я, це сусідка".