Відомий український продюсер і реп-виконавець Олексій Потапенко (Потап), чоловік співачки Насті Каменських, активно веде аккаунт і радує шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за ним стежать майже 2 мільйони людей.

Цього разу 40-річний артист розмістив пікантний знімок в Insta Stories за участю своєї дружини і їх спільної подруги Анни. У кадрі дівчата загоряють на яхті в спокусливих купальниках, насолоджуючись променями сонця на морському курорті. Потап позує на селфі в сонячних окулярах, в образі "крутого хлопця". Знаменитості не залишили точку геолокації де вони відпочивають, але відомо, що з ними на яхті і мама Насті Каменських Лідія Петрівна.

Потап і Настя, скріншот з Insta Stories

Потап і Настя, скріншот з Insta Stories

Мама Насті Каменських, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Варто pfзначити, що вперше чутки про романтичні стосунки між колегами виникли в 2013-му, але зірковий дует заперечував романтичний зв'язок. У 2016-му Олексій розлучився зі своєю дружиною, від якої у нього є діти. Весілля Олексія і Насті відбулося 23 травня в 2019 році.

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських показала, як тринькає сімейні гроші без Потапа: "Починаємо"

Нагадаємо, що мвже Насті Каменських Потап зізнався, що написав кращі пісні на унітазі: "Улюблений дилдо"

Як повідомляв Знай.uа, Настю Каменських після розлуки зустрів роз'ярений Потап: "Прибери телефон"

Також портал Знай.uа писав, що задоволений Потап опинився на дивані у Наді Дорофєєвої: про Насті Каменських і не згадали.