Відомий український телеведучий популярної телепередачі "Всі люди" на телеканалі "Україна" Анатолій Анатоліч частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 180 тисяч чоловік.

20 липня 2021 року, вдень вівторка, його дружина Юлія народила синочка, якого вони назвали Нілом. При цьому Анатолій був присутній при пологах і розповідав, наскільки важкий це досвід. А зараз він зобразив малюка в дитячому ліжечку і поділився кількома думками з життя багатодітного батька.

Анатолій Анатоліч з сином Нілом
Анатолій Анатоліч з сином Нілом
Анатолій Анатоліч з сином Нілом Инстаграм yulattt

"Сьогодні Ніл мені по-справжньому посміхнувся. Раніше це були мимовільні емоції, але сьогодні його реакція була усвідомленою. Я заговорив з ним і погладив по голові, на що син відреагувавши красивою посмішкою в моєму житті. Для себе я зрозумів, що так скучив за цим "першим": перший зуб, перше слово, перший крок... Скоро Ніл буде спати в своїй кімнаті, але поки перша ліжечко @mama.ulozhila поруч з нами...", - пише Анатолій Анатоліч у публікації.

Анатолій Анатоліч, фото з Instagram
Анатолій Анатоліч, фото з Instagram

"Вітаю👏 Нехай росте здоровеньким🙌🙂", "Гратися не награтися🔥 😍❤️🙌", "Ростіть великими на радість татові і мамі, щастя вашій дружній родині", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Нагадаємо, дружина Анатоліча Юля розчулила кадрами з маленьким сином: у кума Лободи за 12 днів виріс справжній богатир

Як повідомляв "Знай.ua", Анатолій Анатоліч показав, хто не дає йому опустити руки: "Краща мотивація"

Знай.ua писав, багатодітний Анатолій Анатоліч завівся через проблеми, дубасив щосили: "Я їх фігачу"