Шістнадцятирічний син Децла зробив ряд заяв з приводу ситуації з покійним батьком. Про це повідомляє телеграм-портал тільки нікому.

Як раніше було відомо, 35-річний музикант, відомий під псевдонімом Децл раптово помер 3 лютого 2019 року в Іжевську під час концерту. У музиканта зупинилося серце в тридцять п'ять років.

Син Децла, скріншот: Youtube
Син Децла, скріншот: Youtube

У чоловіка залишився син Антон Толмацький, який при цьому розповідає різноманітні історії про їхню сім'ю, яка переживає вкрай важкий період після смерті артиста. За словами Антона, одна бабуся Децла досі не знає про його смерть. Сім'я боїться її травмувати.

З батьками загиблого батька він не спілкується. Ображений, що забрали частину спадщини до його повноліття під приводом «щоб мати не вкрала».

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також за словами Антона, у нього на даний момент придбати новий комп'ютер для навчання. Олексію Толмацькому він не може пробачити ДНК-тест, так як він сумнівається в тому, що він йому рідний..

Як би це ні було сумно чи прикро, але після епізоду, коли ми ставили чай на могилу батька ... вона, по-моєму, в його шмотках ходила на наступний день, випила цей чай з могили
, - розповів він.

Тоні - єдиний син репера, кровний зв'язок якого з Децлом ставив під сумнів батько виконавця, який свого часу продюсував сина і зробив його першою зіркою хіп-хопу в Росії. Відомо, що Децл, справжнє ім'я Кирило Толмацький, мав важкі стосунки з батьком, а також славою.

Нагадаємо, сім'ю покійного Децла переслідує " психопат", син репера благає про допомогу.

Як повідомляв "Знай.ua", син Децла намагається прославитися на імені покійного батька: юніор в репі

Знай.ua писав, син загиблого російського репера зробив ДНК-тест на спорідненість: суд показав результат