Нещодавно стало відомо про те, що подружня пара, за якою спостерігала вся країна з шоу "Холостяка", Микита Добринін і Дарина Квіткова стали батьками чудового малюка Лева.

Молода мама ділилася з аудиторією подробицями і важливими моментами протягом всієї вагітності. Довгоочікувані пологи, сутички і всі труднощі, з якими зіткнулася пара, також були показані в Insta Stories.
Малюк народився 13.07.2021 року, о 09:51 ранку. Батьки повідомили, що назвали сина Лев. Дитина народилася справжнім богатирем, з вагою 3.760 і зростом 56 см.

Зараз Даша продовжує ділитися зі своєю аудиторією буднями молодої мами і розвитком дитини.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Цього разу дівчина розмістила в Insta Stories новину про те, що вони з чоловіком нарешті знайшли підходящу няню для свого малюка. Як відомо, Даша незважаючи на декрет, вирішила продовжити свою робочу діяльність. Молоду маму часто запрошують на різні фотосесії, у неї є власний бренд одягу та інші проекти, які вимагають уваги. З цієї причини пара вирішила вдатися до допомоги з боку, полегшивши собі життя.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Даша Квіткова і Микита Добринін показали маленьке щастя після пологів: "Спасибі ,що обрав нас"

Нагадаємо, що Даша Квіткова поскаржилася на втому, поки Микита Добринін "прохолоджується" в Одесі

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова показала зворушливу мить Микити Добриніна з сином: "Не можемо повірити"