Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя в соціальній мережі Instagram.

А нещодавно знаменитість зворушливо привітав давню подругу, партнерку по шоу "Танці з зірками" Наталію Могилевську з днем народження - 2 серпня співачці виповнилося 46 років.

Так, артист виставив архівне фото з "мамою українського шоу-бізнесу", позуючи на паркеті в яскравих вбраннях і посміхаючись на камеру. Шоумен назвав виконавицю королевою танцю, зазначивши, що Наталя - людина неймовірної сили і його вчителька.

До слова, в інтерв'ю Олі Поляковій Влад зізнався, що між ними з Могилевською все ж був нетривалий роман більше 10 років тому.

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Happy Birthday, Dancing Queen!.👑
@nataliya_mogilevskaya

Любові, хітів і танців!!!💃

Ти - неймовірної сили людина і теж мій учитель!..🤗"

Фолловери не пройшли повз: "Найкраща пара , за всі випуски "танців з зірками" 🔥👏❤️", "То хто був вашим учителем (одна з найкращих в танцях) , тож не дивно що я так любила вашу пару😉, енергія передалася🙌", "🔥🔥🔥🔥🔥 Ви зажигалочки🔥🔥🔥🔥🔥😍❤️ Найкраща пара за всі сезони👍🤩", "❤️❤️красива пара", "Були моєю улюбленою парою ❤️".