З теплої Австралії, де вже на щастя закінчився сезон пожеж, прийшла ще одна "гаряча" новина. Так, покупниця одного з супермаркетів розповіла про новий флешмоб, яким вона кинула виклик іншим людям робити запаси продовольства. Її так званий виклик, знятий на відео, вже доволі популярний в мережі TikTok.

Лосаліо Ліота розповіла, як вона перетворила свою вільну кімнату на склад, щоб розмістити сотні продуктових товарів, щоб вона могла "підготуватися".

Історія Лосаліо Ліоти, скріншот: TikTok
Історія Лосаліо Ліоти, скріншот: TikTok

Покупниця захищалася на фоні критики щодо її накопичення після того, як дехто звинуватив її в панічних покупках через карантинні обмеження по всій Австралії.

На кадрах видно три великих стелажа, які до країв забито різними продуктами харчування, туалетним приладдям і медикаментами - буквально, як в невеликому супермаркеті. Пральний порошок, гель для душу, зубна паста, кондиціонер для білизни та серветки можна побачити на одному стелажі, а пакети з туалетним папером займають більше третини простору.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Історія Лосаліо Ліоти, скріншот: TikTok
Історія Лосаліо Ліоти, скріншот: TikTok

Інший стелаж призначений для консервованих фруктів, консервованих овочів і супів, макаронних виробів, джему, молока Longlife, локшини, запечених бобів і багато чого іншого.

"Я просто бачу щось особливе, коли заходжу в магазин і беру по дві штуки всього. А потім це потрапляє в мою комору", - розповіла вона.

"Людей потрібно готувати"

Коли інший користувач TikTok заявив їй, що "людей потрібно підготувати", Лосаліо погодилася.

Раніше повідомляли, кур'єр схопився за свої геніталії перед подачею доставки українцю: "Руку всередину".

Як повідомляв Знай.uа, сік, булочки та дитяче пюре: як виглядали львівські прилавки у 80-х.

Знай.uа писав, налякані локдауном харків'яни "змітають" хліб з прилавків: весняний карантин не навчив.