На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Лілії Ребрик з’явився новий допис.

Цього разу зірка порадила українцям не зволікати і вирушати в подорож, доки літо ще не завершилося.

На опублікованому фото вона стоїть на березі Чорного моря в Болгарії.

«Ще один літній місяць попереду, хто хоче - встигне схопити відпустку за хвіст! Ми зараз у болгарському місті Кітен, не зовсім відпустка, але трохи часу для легкого перезавантаження ми для себе все ж вирвали», - зізналася вона.

Ребрик зазначила, що, щоб потрапити в країну, їм довелося здавати ПЛР-тести, незалежно від факту вакцинації.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Ще до паспортного контролю нас зустріли люди у білому, які перевіряли ці тести і вимірювали температуру. Але, якщо чесно, все це мало якийсь комічний вигляд. Надто суворого контролю і справді серйозного ставлення до всіх цих папірців я не відчула», - зазначила Ребрик.

За її словами, до України поки що можна повертатися вільно, але варто врахувати, що з 5 серпня потрібно буде здавати ПЛР-тест, якщо немає вакцинації.

«Згодиться навіть, якщо у вас лише перша доза (як у нас з Диким). В свого сімейного лікаря перед відльотом я отримала цей документ про вакцинацію, за кордоном його не приймуть, але по поверненню додому він рятує від самоізоляції у «Дії» і зайвих витрат на плр-тестування», - ділиться спостереженням Лілія.

Телеведуча також повідомила, що в літаку на Болгарію не було вільних місць, а політ тривав менше двох годин.

«Словом, якщо ви сумнівалися чи їхати у відпустку - збирайте валізи, насолоджуйтесь літом! Всім привіт з сонячної Болгарії», - резюмувала Ребрик.

Нагадаємо, раніше напарниця Анатоліча Лілія Ребрик проговорилася про свою улюблену дівчинку: "Гени Каменських"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Лілія Ребрик поділилася рецептом ідеальної кукурудзи, секрет в листі: "як з дитинства"

Також «Знай.uа " писав, що Лілія Ребрик з ногами, як у Олі Полякової, дала дивну пораду жінкам: "намастіть господарським милом"