У вівторок, 3 серпня, донецький "Шахтар" проведе перший матч, в рамках 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, проти бельгійського "Генка". Українська команда гратиме на виїзді.

У прямому ефірі протистояння бельгійського та українського клубів можна буде подивитися на телеканалі "Футбол 1". Початок зустрічі - о 21.00.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

"Шахтар" на тренуванні, скріншот: Youtube
"Шахтар" на тренуванні, скріншот: Youtube

"Шахтар" вперше за п'ять років зіграє в кваліфікації Ліги чемпіонів. Попередня спроба пройти відбір в 2016 році закінчилася для "гірників" сенсаційним вильотом від "Янг Бойз" в 3-му раунді.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

"Генк" і "Шахтар" раніше один проти одного не грали. Перед стартом у кваліфікації ЛЧ " Шахтар "в УПЛ розгромив" Львів", а" Генк "у чемпіонаті Бельгії програв" Остенде " (3:4). Головним арбітром першого матчу призначений грек Анастасіос Сидоропулос. Зустріч у відповідь команди проведуть у Києві 10 серпня.

"Генк" достроково став чемпіоном Бельгії
"Генк" достроково став чемпіоном Бельгії

Також є інформація, що в понеділок, 2 серпня, відбулося жеребкування раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів, за підсумками якого своїх потенційних суперників дізнався донецький "Шахтар".

У раунді плей-офф "гірники" можуть зустрітися з переможцем пари "Монако" (Франція) - "Спарта" (Чехія). Щоб зіграти в раунді плей-офф, "гірникам" спершу необхідно пройти бельгійський "Генк" в 3-му раунді кваліфікації.

Раніше повідомляли, зірка Шахтаря Тарас Степаненко навчив дітей "первісним заняттям": "Молоток і сокира за розміром".

Як повідомляв Знай.uа, Тарас Степаненко з мітлою в руках знайшов собі нове заняття - "Звільнений з Шахтаря".

Знай.uа писав, дівчина гравця Шахтаря Даша Савіна влаштувала пожежу в купальнику: "Неймовірна".