Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує моменти особистого життя і дає уроки етикету.

Нещодавно знаменитість запустила рубрику #етикетзфреймут, де вчить шанувальників правилам хорошого тону в суспільстві.

Так, цього разу артистка вирішила розповісти, як правильно закривати за собою двері. Зірка виставила коротенький ролик, примірявши світлі джинси, білосніжну футболку і балетки.

Ольга зазначила, що закриваючи двері, не варто розвертатися спиною і використовувати праву руку. Двері після відкриття закриваємо лівою рукою, відразу стаємо до співрозмовника обличчям.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Як за етикетом зачиняємо за собою двері? Правою рукою?

Повертаємося спиною?

Ні,ні,ні!

Двері зачиняємо лівою рукою за собою, тоді всі у кімнаті бачать наше обличчя.

А права рука вільна для вітань."

Фолловери не пройшли повз: "я зачиняю двері так, щоб усе місто почуло, що я зайшов 😎", " Оля, дуже корисні поради, завжди чекаю на продовження❤️❤️❤️", "😂 Я вас обожнюю) Ні-ні-ні 😅", " дуже корисно як завжди! Спасибі)💙 👍", "люблю вас".