У середу, 4 серпня, погода принесе короткочасні дощі в західні області України, південні та центральні регіони, які спровоковані циклоном "Henri". На решті території України буде переважати суха погода. Температура повітря коливатиметься в межах від +22 до +32.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +22 до +26 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +14 до +16 градусів.

У центральних областях температура вдень від +25 до +27 градусів, вночі – від +15 до +17 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +25 до +29 градусів, а вночі – до +19.

У східних регіонах – вдень від +27 до +31, вночі – від +18 до +21. На півдні температура повітря - від +26 до +32 градусів вдень, нічна – від +15 до +17 градусів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Погода на 4 серпня, фото Укргідрометцентр

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook повідомила, що атмосферні фронти принесуть на початку дня несміливі опади, а до вечора середи дощі збільшиться і пройдуть у Вінницькій, Житомирській області, а також у західних районах Одеської області.

У Києві в середу максимальна температура повітря коливатиметься близько +27 градусів.

"Якийсь істотний дощ - навряд чи, хіба ввечері західну Київську відвідає хтось із родичів Henri", - додала синоптик.

Народний прогноз погоди на 4 серпня в Україні

4 серпня відзначається день Святої мироносиці рівноапостольної Марії Магдалини. У народі цей день мав назву Поцілуйниця. З колишніх часів в цей день остерігаються робити польові роботи: градом поб'є, грозою вб'є, тому що цей день вважається і часто буває громовим. Наші предки помітили, якщо в цей день грім гримить безперервно, то буде град.

Нагадаємо, що для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, наскільки спека в Україні підніметься через 30 років: прогнози експертів.