До 30-річчя незалежності України телеканал СТБ і група StarLightMedia готують особливий подарунок для всієї країни – новий сезон легендарного проекту "Україна має талант". Прем'єра шоу в ефірі СТБ відбудеться восени.

Зовсім недавно телекал оголосив, що ведучим проекту став Григорій Решетник і співачка Jerry Heil, а оцінювати таланти учасників у кріслах суддів запросили Сергія Притулу, Ксенію Мішину та Євгена Кота.

судді на шоу, фото з сайту СТБ

Експерти шоу активно діляться знімками і відео з закулісся зйомок, хоч трохи занурюючи шанувальників в робочі і творчі моменти. Цього разу Ксенія Мішина розмістила на своїй особистій сторінці в соцмережі Instagram кумедні короткі ролики. Дівчина непомітно почала знімати Машу Єфросиніну, поки та захоплено дивилася в телефон, нічого не підозрюючи. Коли ж актриса гукнула телеведучу на ім'я, та сконфужено підняла голову і збентежено засміялася. За кадром Ксенія заявляє, що в цьому сезоні дуже крутий склад журі.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Також, в кадрі можна побачити Сергія Притулу, який тут же випрямив спинку, як тільки Ксенія показала його в кадрі. Танцюрист Євген Кот був занурений в робочий процес настільки, що навіть не помітив прихованих "папараці".

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, що "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла про рабство після розставання з Еллертом: мороз по шкірі

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Ксенія Мішина знайшла серед українців справжнє зроддя: "Гидота, як так?"

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Мішина назвала "ліки" після розриву з Еллертом: дівчата оцінять