Служба безпеки України заборонила в'їзд в країну для російського співака Філіпа Кіркорова, якого раніше Мінкульт прибрав з "чорного списку" артистів. При цьому концерти або пісні співака транслювати в Україні дозволено.

Відповідна інформація з'явилася сторінці Facebook та YouTube каналі блогерів Олега Стефаника та Сергія Стерненка. Олег особисто звертався до СБУ з проханням додати співака до чорного списку.

скріншот з Facebook

"Що, друзі, моя перша перемога над маленькою Росією. Служба безпеки України заборонила на 3 роки в'їзд в Україну Філіпа Кіркорова", - повідомив Стефаник, додавши фото відповіді СБУ на його звернення.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Російський співак не приховує своєї позиції щодо Криму. Кіркоров чітко висловився, що "анексований півострів – це частина Росії", а також робив неодноразові пропагандистські заяви, в яких підтримував анексію Криму.

Раніше артист відреагував на заборону в'їзду в Україну, пояснивши таке рішення причиною ненависті громадян до Росії.

"Я повинен сказати спасибі таким чиновникам. Вони своєю дурістю допомагають мені ставати ще популярнішими. Тим, що сталося, потрібно пишатися. Пишатися потрапити в цей список. Насправді, це не Кіркоров - це Росія. Ненависть до Росії захльостує. Якщо Кіркоров стає загрозою державі, то державу можна тільки пошкодувати", - прокоментував співак.

Філіп Кіркоров, фото з Уніана

Як повідомляв Знай.иа, Ані Лорак повертається в Україну після грандіозного скандалу сім років тому

Також портал Знай.иа писав, що Світлана Лобода "націлилася на українські премії": у Насті Каменських і Тіни Кароль з'явилася конкурентка