Українська співачка Ірина Білик поділилася новою світлиною в Instagram, де вона позує на задньому сидінні чорного автомобіля TeslaX. На ньому вона приїхала на свій новий концерт.

На знімку Білик вдягнена у чорну сукню, де декольте частково закриває сітчата тканина. Свій образ Білик доповнила блискучою чорною шкіряною курткою та високими ботфортами на підборах в тон всього образу.

Артистка підписала свій новий знімок так: "Прилетіла на свій сольний концерт! Tesla Model X виглядає як грізна декорація до мого нового шоу. А ви готові до того, що машини скоро почнуть літати?" Також вона додала гештег з власним іменем та інший гештег "майбутнє вже тут".

Автором цього знімку став відомий зірковий фотограф Ростислав Ріпка, якого Білик позначила в дописі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Користувачі Instagram та прихильники співачки висловили захват новою світлиною Ірини Білик і залишили купу емодзі у вигляді сердечок. Серед захоплених є і колишній хлопець Ірини, хореограф та співак Дмитро Коляденко.

"Іра! Ти крута!!" - емоційно прокоментував світлину Коляденко, поставивши емодзі кубку та оплесків.

"Бомбічна!" - приєднався до компліментів автор фото Ростислав Ріпка.

"Така стильна," - написала під дописом співачка Мята, додавши емодзі у вигляді вогників.

Сама Білик подякувала коментаторам за отримані компліменти.

До речі, телеведуча Ольга Фреймут показала у сторіз Instagram фото із молодшою сестрою.

Також колега Білик, Тіна Кароль, розповіла про свої небезпечні пригоди в Ісландії: "Почала гризти".

Крім того, ведуча Олена-Крістіна Лебідь разом зі своїм чоловіком поділилися цікавим знімком в Instagram.