Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

Дівчина також активно веде свою сторінку в Instagram, де у неї більше 300 тисяч підписників. Цього разу українська 31-річна знаменитість розмістила кумедні фото за участю свого чоловіка колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка і своєї улюбленої собаки Сари. У кадрі молоді люди з вихованцем позують на тлі величезного білого вітрогенератора, насолоджуючись сімейним відпочинком і щасливо посміхаючись.

Олена-Крістіна під публікацією заявила, що масштаби вітряка її захопили, адже їм з чоловіком вдалося підійти досить близько, щоб відчути всю міць пристрою для перетворення вітрового потоку.

"Це, звичайно, вражає!! 🤩🤩🤩 Правда, Сара була обурена, що на неї хтось руками махає 😂 І обтявкала вітряк своїм самим обуреним тявком! 🐕🤪 Але, по-моєму, він на неї чхати хотів! 😆 Точніше, махати!! 😆 😆 😆 ",- жартівливо зазначила телеведуча.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Користувачі соцмережі також вразилися від побачених кадрів, попередили про навалу змій і намагалися дізнатися місцезнаходження вітряків, але точну геолокацію місця пара не вказала.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь із зеленими "мішками" під очима поскаржилася на Розенка: "Це не морько?"

Як повідомляв Знай.uа, Олена-Крістіна Лебідь мріє поправитися заради Розенка: "Просто порода гонча"

Також портал Знай.uа писав, що Олена-Крістіна Лебідь вимазалася кетчупом і зраділа: "Журнал Vogue вже виїхав"