Чоловіка принцеси Йорської помітили в розкішній яхті в компанії оголених жінок. Це призвело до скандалу в Королівській сім'ї.

Йдеться про принцесу Євгенію, чоловіком якої є відомий бізнесмен Джек Бруксбенк. У них нещодавно народився син Август, передає портал Daily Mail.

Поки принцеса Йоркська була з п'ятимісячною дитиною в замку Віндзор, її чоловіка помітили зовсім в іншій компанії.

Папараці сфотографували чоловіка з келихом вина в компанії красунь на острові Капрі. Чоловік навіть може назвати це роботою, оскільки він відвідував зірковий благодійний бал, спонсором якого виступав бренд текіли Casamigos, а Джек є його офіційним представником.

Джек Бруксбенк в приємній компанії. Фото Daily Mail

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Чоловіка помітили в компанії з колишнім редактором журналу Glamour, яка тепер є глобальним директором Casamigos. Також серед дівчат було виявлено дві італійські моделі Марія Буччеллаті та Еріка Пелосіні.

Джек Бруксбенк в приємній компанії. Фото: Daily mail

Остання хоча в той час вона була обгорнута в рушник, вона періодично знімала його, щоб ходити топлес на виду у Джека і шкіпера човна.

Нагадаємо, засмутилися до сліз: принц Вільям і Кейт Міддлтон поникли після програшу збірної Англії на Євро-2020.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також " Знай.ІА " писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг