День Незалежності - фото Знай.ua
День Незалежності - фото Знай.ua

Українців просять забути про алкоголь на День Незалежності

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко закликав українців не вживати алкоголь під час проведення святкових заходів з нагоди Дня Незалежності, який відзначатимуть 24 серпня.

Шахтар, фото: shakhtar.com
Шахтар, фото: shakhtar.com

Донецький "Шахтар" переміг бельгійський "Генк"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Український клуб у непростій грі обіграв "Генк" з рахунком 1:2. Матч відбувся в рамках третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. "Шахтар" вперше за п'ять років зіграв у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Ціни на продукти, кадр з відео
Ціни на продукти, кадр з відео

У 2021 ціни на продукти подорожчали найбільше за 10 років

За даними Організації Об'єднаних Націй, ціни на харчові продукти в світі зросли найшвидшими темпами за останні десять років. Згідно з інформацією індексу цін на продукти продовольчої та сільськогосподарської організації ООН у травні цього року ціни на харчові продукти зросли на 39,7%. А це найбільше зростання цін за місяць з жовтня 2010 року.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Тіна Кароль приголомшила небезпечними пригодами в Ісландії

Нещодавно знаменитість вирушила до Ісландії разом з сином, 12-річним Веніаміном, показуючи шанувальникам захоплюючі пригоди в своїх сторіс і на платному сервісі Patreon. Так, артистка виставила кілька яскравих знімків, демонструючи їх з найріднішим хлопчиком.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk

Леся Нікітюк "потопталася" в соняшниках і налякала українців

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк не оминула увагою величезне жовте поле і піддалася спокусі пофотографуватися серед соняшників. На своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям стежать 3,7 мільйона читачів, Леся Нікітюк виклала нові фотографії серед соняшників і викликала "страх" у своїх підписників.