Зірка американського реаліті-телесеріалу Queer Eye Тан Франс і його чоловік Роб подякували сурогатну матір за їх першого малюка.

Модний експерт з Донкастера частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 4 мільйонів чоловік. З ними він зараз вперше поділився фотографією, на якій постав разом з чоловіком і малюком Ісмаїлом.

Тан Франс, фото: Instagram
Тан Франс, фото: Instagram

Дитина народилася 10 липня 2021 року, а потім протягом трьох наступних тижнів перебував у відділенні інтенсивної терапії новонароджених, так як з'явився на світ на 7 тижнів раніше терміну. Тепер же, за словами Тана Франса, він може самостійно дихати і регулювати температуру тіла.

Тан Франс, фото: Instagram
Тан Франс, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Тепло привітайте нашого сина. Сьогодні нам нарешті вдалося забрати його додому. Ми так його любимо. Наша сурогатна мати так здорово справляється з роботою, і ми дуже вдячні за Найкращий подарунок у нашому житті🥰", - каже чоловік.

Нагадаємо, Melovin відверто розповів про першу закоханість у хлопця: "У 13 років, до метеликів в животі"

Як повідомляв "Знай.ua", під офісом Зеленського сталися сутички з поліцією: проти противників ЛГБТ використовують газ

Знай.ua писав, росіянка порівняла Україну з РФ по всіх фронтах: "Хвора тема - їжа". Тетяна зазначає, що в Росії все ж більш якісну освіту, проте в Україні в цей же час існує більше можливостей, щоб виїхати вчитися закордон.