Британський Олімпійський чемпіон зі стрибків у воду серед чоловіків Том Дейлі, спостерігаючи за змаганнями інших спортсменів, займався своїм улюбленим хобі - в'язанням.

Том Дейлі пов'язав для своєї золотої медалі, завойованої на Олімпіаді в Токіо, чохол з візерунком під британський прапор. Але прославився в соцмережах з іншого приводу - його засікли на трибуні Токійського центру водних видів спорту за в'язанням під час жіночих змагань зі стрибків у воду.

Про це у своєму Instagram пише новинне агенство CNN.

Том Дейлі, скріншот: Instagram
Том Дейлі, скріншот: Instagram

Фотографія Тома в майці Team GB моментально завірусилася в соцмережах - користувачі гадали, що ж таке в'яже дайвер. Були припущення, що це шапочка для його дворічного сина Роберта Рея, але виявилося, що Дейлі в'язав черговий джемпер для собаки (про це він розповів в Instagram). Таких виробів він виготовив чимало.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Песик Тома Дейлі, фото: Instagram
Песик Тома Дейлі, фото: Instagram

Том Дейлі знаменитий і великими формами: він пов'язав вже цілу колекцію безрукавок і джемперів для себе, свого сина і чоловіка Дастіна Ленса Блека.

Дейлі навіть присвятив цьому своєму хобі окремий Instagram-аккаунт, де викладає свої роботи і відео процесу. Він також зізнався, що саме в'язання допомагає йому розслабитися і зняти напругу, пов'язану зі спортивною кар'єрою.

Раніше повідомляли, чемпіонка Анна Різатдінова вразила швидкісним роздяганням на камеру: швидше тільки в армії.

Як повідомляв Знай.uа, юним українським бійцям ММА вдалося обійти в командному заліку Росію і США - Артур Палатний.

Знай.uа писав, форма, рюкзак, канцелярія: українцям розповіли, у скільки обійдуться збори школяра до 1 вересня.